Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld

Bereken maandbedrag

Deze calculator helpt u om eenvoudig en snel het maandbedrag te berekenen voor de financiering van uw voertuig. Dat kan een auto, bestelwagen, truck, aanhangwagen, motor, camper of caravan zijn, maar ook voor een nieuwe keuken of badkamer, dus woningverbetering kunt u via ons een persoonlijke lening afsluiten.

Hoe bereken ik mijn maandbedrag?

Financiert u particulier, kies dan het doel en de gewenste looptijd. U ziet direct het maandbedrag en u kunt dit beïnvloeden met de looptijd: hoe sneller u wilt aflossen, hoe hoger het maandbedrag uiteraard zal zijn. U kunt kiezen voor een aanbetaling en/of slottermijn, maar dit is niet verplicht. Doet u een aanbetaling, bijvoorbeeld het inruilbedrag van uw huidige auto, dan wordt het maandbedrag lager. Datzelfde gebeurt bij een slottermijn. Dit is een bedrag dat u helemaal aan het eind van de looptijd betaalt, u lost daarvan niets af en betaalt er alleen rente over. Bij een looptijd langer dan 60 maanden is een slottermijn niet mogelijk.

Bij een zakelijke financiering kunt u de BTW niet meefinancieren. Deze betaalt u zelf bij aankoop en vordert u terug bij de Belastingdienst. De calculator haalt de BTW vanzelf van de kredietsom af.

Welke slottermijn moet ik hanteren?

Het is helemaal aan u of u een slottermijn in de lening opneemt en hoe hoog die is. Een slottermijn is alleen mogelijk bij de financiering van een auto! U verlaagt er het maandbedrag mee, maar besef dat u het bedrag uiteindelijk toch betaalt, aan het eind van de looptijd. De slottermijn is als een uitgestelde betaling: geen aflossing, wel rente. Vul gerust wat bedragen in en bekijk het effect.

Maandbedrag
€ 197,54

Aanvragen
Aanvraag telefonisch indienen?
Bel 030 760 5000.
Voorbeeldbedragen

Maandbedrag
€ 197,54

Zelf betalen tijdens aankoop: € 3.471,07 BTW en € 0,00 aanbetaling/inruil
Aanvragen
Aanvraag telefonisch indienen?
Bel 030 760 5000.
Voorbeeldbedragen