Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld

Wij stellen ons graag aan je voor

DTC staat voor Dealer Totaal Concept en die naam zegt alles. Met een dealernetwerk van maar liefst 2.000 leveranciers bieden wij een veelzijdig totaalpakket aan financiële diensten voor particuliere en zakelijke automobilisten, waaronder ook zzp’ers.

DTC is sinds 2001 gespecialiseerd in het afsluiten van autoverzekeringen en het verstrekken van financieringen in de vorm van een persoonlijke lening, Financial Lease, Operational Lease of Equipment Lease. Elke overeenkomst komt deskundig, zorgvuldig en met oog voor uw persoonlijke situatie tot stand. Maatwerk is voor ons de standaardnorm.

De ruim 60 gediplomeerde medewerkers van DTC Lease helpen u graag aan een passende financiering, zowel particulier als zakelijk, van een nieuwe of gebruikte personenauto, motor, caravan of camper, lichte bedrijfswagen of vrachtwagen, machine of bedrijfsmiddel zoals een computer en andere apparatuur.

De meer dan 60.000 voertuigen en machines op www.dtc-lease.nl zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt uw aanvraag zowel telefonisch als online indienen en wij verzorgen de rest, binnen 24 uur. Met die snelheid van contact en acceptatie en onze ruime openingstijden, zes dagen in de week, onderscheiden wij ons!

Voor onze dienstwijzer, dienstverleningsdocument en hoe wij omgaan met uw privacy verwijzen wij u naar de volgende link Documenten - DTC.nu