Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld
Nu bereikbaar 030 - 760 5000

Zo werkt het

Onze eigen portal www.dtc-lease.nl biedt u een ongelooflijk ruime keus uit meer dan 100.000 nieuwe en gebruikte personenauto’s (van compacte stadsauto’s tot middenklassers tot SUV’s), motoren, campers, caravans, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en machines. Heeft u uw gewenste voertuig gevonden, dan kunt u uw aanvraag direct online indienen. Het toevoegen van bijlagen is niet nodig. Wij beoordelen uw aanvraag en sturen u binnen enkele uren een vrijblijvende offerte. U heeft de mogelijkheid om bij de aanvraag ook al enkele documenten toe te voegen, dit kan de aanvraag bespoedigen.

Staat de auto elders?

Heeft u ergens anders een auto gevonden die u wilt leasen of financieren, zoals op Marktplaats of bij een autobedrijf? Ook dan helpen wij u graag. Bel 030 – 760 5000 of dien hier uw aanvraag in. Wij nemen vervolgens contact op met de verkoper om de aankoop en financiering voor u te verzorgen.

Particulier

Bent u een particuliere klant, dan krijgt u het geld om de auto aan te kopen op basis van een persoonlijke lening. U betaalt het bedrag af in maandelijkse termijnen, met keus uit een looptijd van 12 tot 120 maanden. Naast uw financiering bieden wij u de mogelijkheid een voordelige autoverzekering bij DTC af te sluiten.

Zakelijk

Als zakelijke klant krijgt u een financiering op basis van Financial Lease om het voertuig aan te schaffen. U betaalt het bedrag af in maandelijkse termijnen, met keus uit een looptijd van 12 tot 60 maanden. Ook is het mogelijk om bij Financial Lease een voordelige autoverzekering bij DTC af te sluiten. Geeft u als zakelijke klant de voorkeur aan Operational Lease, dan bieden wij daarvoor diverse mogelijkheden.

Startende ondernemer

Ook startende ondernemers zijn van harte welkom een financiering aan te vragen bij DTC Lease. Dien hier direct uw aanvraag in of bel 030 – 760 5000.

Contact

DTC Lease is gevestigd aan de Floridalaan in IJsselstein. Vanuit een samenwerking met verschillende partijen voor lease, financieringen en verzekeringen is ons adres het kloppend hart voor de financiële dienstverlening aan u. U kunt ons bereiken via telefoon, mail of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.