Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld
Nu bereikbaar 030 - 760 5000

Welkom bij onze klantenservice

Wenst u hulp bij het doen van een financieringsaanvraag? Heeft u een vraag over leasing? U wilt iets weten over het BKR of over eerder aflossen? Meldt het ons als uw persoonlijke omstandigheden zijn gewijzigd! Wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor uw financiering. Had u bijvoorbeeld nog een tijdelijke aanstelling en heeft u nu een vast contract? Dan kunnen wij uw financiering opnieuw laten beoordelen en is er wellicht kans op een lagere rente. Wij helpen u graag, daar zijn wij tenslotte de klantenservice voor. Bel of Whatsapp met (030) 760 5000, mail naar online@dtclease.nl of vul hieronder het contactformulier in!

Wat te doen bij een klacht over een door ons geleverde dienst of product?

U dient de klacht schriftelijk ter attentie van de directie van Dealer Totaal Concept. Wij nemen uw klacht in behandeling en informeren u over de afhandeling. Mocht u niet tevreden zijn over de geboden oplossing, dan kunt u contact opnemen met het KiFiD. Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Onze aansluitnummers: 300.004533 voor Financieringen 300.001295 voor Verzekeringen Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is bedoeld om voor u, als consument, een loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met financiële dienstverleners en voor informatie over financiële zaken.

Vanzelfsprekend kunt u altijd naar de rechter gaan in geval van een conflict, maar de binnen Kifid werkzame Ombudsman en Geschillencommissie kunnen u een alternatief bieden: in een relatief kort tijdsbestek (procederen kost vaak jaren) wordt in overleg met de betrokken financiële dienstverlener getracht een oplossing te vinden of wordt geoordeeld over de kwestie.

Kifid wordt gefinancierd door een gelijknamige stichting die is opgericht door de genoemde branche-organisaties. Deze hebben overigens geen enkele invloed op of bevoegdheid ten aanzien van de wijze waarop een zaak wordt behandeld. Bovendien is de onafhankelijkheid van de Ombudsman en de Geschillencommissie gewaarborgd door hun reglementen en de wijze van hun benoeming.

Contact

DTC Lease is gevestigd aan de Floridalaan in IJsselstein. Vanuit een samenwerking met verschillende partijen voor lease, financieringen en verzekeringen is ons adres het kloppend hart voor de financiële dienstverlening aan u. U kunt ons bereiken via telefoon, mail of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.