Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld
Nu bereikbaar 030 - 760 5000

Particulier

Particuliere klanten kunnen bij DTC een auto, motor, camper of caravan financieren en verzekeren. DTC doet altijd een voorstel dat aansluit bij uw persoonlijke situatie. In een particuliere financiering zijn zaken als wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen niet inbegrepen in het krediet. U wordt direct eigenaar van de auto.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is een populaire financieringsvorm, omdat het krediet is afgestemd op uw persoonlijke situatie en duidelijkheid biedt. U bepaalt vooraf de looptijd, van minimaal 12 en maximaal 120 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlasten. Bij een korte looptijd zijn de maandlasten hoger, maar bent u eerder klaar met afbetalen. Aan u de keus! De hoogte van de rente wordt vastgesteld bij het afsluiten van de lening en blijft gedurende de looptijd onveranderd. Zo komt u niet voor verassingen te staan, u betaalt elke maand hetzelfde bedrag en weet precies waar u aan toe bent. Eerder aflossen is mogelijk en dat kan boetevrij.

Slottermijn om uw maandbedrag te verlagen

Het werken met een slottermijn resulteert in een lager maandbedrag. Dat zit zo: Door een slottermijn (ook wel restantbetaling genoemd) in de overeenkomst op te nemen, betaalt u aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Tijdens de looptijd wordt geen aflossing berekend op dit deel van de financiering, waardoor uw maandbedragen een stuk lager uitvallen. Zo kunt u de lening toch afsluiten, indien u het maandbedrag zonder slottermijn te hoog vond. Een slottermijn is mogelijk voor financieringen met maximaal 60 maanden looptijd. Aan het einde van de looptijd kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

  1. U ruilt de auto in tegen een nieuwe en sluit een nieuwe financiering af.
  2. U behoudt de auto en betaalt de slottermijn in één keer af.

Contact

DTC Lease is gevestigd aan de Floridalaan in IJsselstein. Vanuit een samenwerking met verschillende partijen voor lease, financieringen en verzekeringen is ons adres het kloppend hart voor de financiële dienstverlening aan u. U kunt ons bereiken via telefoon, mail of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.